Måleri i Helsingborg

Låt Bygg och Fasad måla om din bostad med goda resultat

Kontakta oss för kostnadsfri offert

Traditionell målning med linoljefärg

Idag finns ett stort antal av olika sorters typer av färg att välja mellan vid invändig och utvändig målning. Fördelen med traditionella färgtyper är att de är välbeprövade sedan flera hundra år tillbaka och vi vet mycket väl hur de fungerar, hur de åldras och hur de ska renoveras. Vi använder oss av linoljefärger när vi utför våra målningsarbeten. Traditionell målningsteknik involverar användning av färgpigment blandat med linolja och appliceras på ytor med en pensel eller rulle. Denna teknik är fortfarande mycket efterfrågad för att ge en vacker och tidlös finish på byggnader, möbler och andra ytor.

Vi utför traditionell målning med enbart kvalitetsprodukter ex. Nordsjö, Caparol, Sto, Beckers, Alcro, Demidekk, Ottossons linolja m.m. Vi utför nybyggen, ombyggnad samt reparationer och alla slags ommålningar. Vi gör alla behandlingar som krävs för ett bra slutresultat.

Ibland har kunden vissa önskemål och vi hjälper till att vägleda kunden till rätt behandling med rätta produkter för uppfylla kundens önskningar.

Fasadmålning

Ser fasaden sliten ut och har färgen flagnat? då kan det vara dags att måla om fasaden. Vi använder endast de bästa materialen och teknikerna för att säkerställa att ditt hus eller byggnad har en vacker och hållbar fasad. Ibland kan det vara så att fasaden har dekorativa inslag som behöver målas dit, då är vi perfekta för jobbet. Vi har erfarenhet av dekorationsmålning och kan hjälpa dig med dina önskemål. Oavsett om ditt hem behöver en uppdatering av fasaden, eller om du är en fastighetsägare som behöver underhåll av flera byggnader, kan vi garantera att vi har de rätta lösningarna för dig. Kontakta oss idag för mer information

Målning av plåt och järn

Vi utför målning och blästring av konstruktioner av plåt och järn. Vi utför både grundmålning oich lackning.

Skärådring

På Bygg och fasad i Helsingborg erbjuder vi skärådring som en av våra måleritjänster. Skärådring är en teknik som används för att skapa en dekorativ effekt på väggar och tak. Tekniken innebär att man skär in linjer i målningarna för att skapa ett mönster eller en textur. Skärådring kan användas på olika sätt för att skapa olika effekter. Det kan till exempel användas för att skapa en illusion av djup på väggar eller för att ge taket en mer intressant yta. Det kan också användas för att skapa en dekorativ ram runt dörrar och fönster.

Marmoreringsmålning

Marmoreringsmålning är en teknik som används för att skapa en imitation av marmor på olika ytor. Denna teknik har funnits i århundraden och har använts för att skapa vackra och imponerande dekorationer på allt från väggar till möbler och tak. Vi har en djup förståelse för marmoreringsmålningstekniken och kan hjälpa dig att skapa en imponerande marmorerad yta som kommer att vara ett fantastiskt tillägg till ditt hem eller företag. Vi använder en rad olika tekniker och färger för att skapa den perfekta marmorerade ytan för dina behov och önskemål.

Fönstermålning

Fönstermålning är en viktig del av underhållsarbetet för ditt hem eller fastighet. Genom att regelbundet måla om fönstren kan du förlänga deras livslängd och samtidigt förbättra utseendet på din fastighet. Hos Bygg och fasad kan vi hjälpa dig med allt från små reparationer av ruttna trädelar till en fullständig ommålning av fönstren.