Fasadrenovering i Helsingborg

Vi är experter på att underhålla och renovera fasader

Kontakta oss för kostnadsfri offert

Fasadrenovering

Vi är din pålitliga partner för fasadrenovering i Helsingborg och är experter på att förvandla slitna och skadade fasader till vackra och hållbara ytor som håller i många år framöver. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom fasadrenovering, inklusive målning, putsning, fogning, reparation av skador, högtryckstvätt och tilläggsisolering. Vårt team av erfarna och kunniga målare använder endast de bästa materialen och teknikerna för att se till att din fasad blir både vacker och funktionell.

För att få ett bra slutresultat krävs högsta kvalitet av materialet och då använder vi oss av märkena Weber, Finja, Sto, Caparol Ottossons linolja, Arbatex m.m. 

Omputsning

Putsning av fasader är en av våra specialiteter och vi arbetar med olika typer av puts, inklusive kalkputs, cementputs och silikatputs. Våra erfarna och kunniga målare kommer att se till att din fasad ser ut som ny efter att vi har slutfört arbetet. Vi vet att varje fasad är unik och vi anpassar vår putsningstjänst efter dina specifika behov och krav. Vi arbetar också med att reparera skador på fasader, såsom sprickor och hål, innan vi påbörjar putsningen. På så sätt kan vi säkerställa ett hållbart och vackert resultat. Vi använder endast högkvalitativt material och verktyg för att säkerställa att putsningen av din fasad håller länge och ser fantastisk ut.

Omfogning

Omfogning av fasader är en viktig del av att bevara en byggnads integritet och hållbarhet. Det är en process som innebär att gamla fogar mellan murverket byts ut mot nya, för att säkerställa att fasaden förblir stabil och skyddad mot väder och vind. Bygg och Fasad är en målerifirma i Helsingborg som specialiserar sig på omfogning av fasader. Vi utför också en noggrann kontroll av fasaden för att identifiera eventuella problemområden och vidta åtgärder innan omfogningen påbörjas. Vid omfogning av fasader tar vi hänsyn till både estetik och funktionalitet. Vi arbetar noggrant för att se till att fasadens ursprungliga utseende bevaras och att slutresultatet blir både snyggt och funktionellt.