Betongarbeten i Helsingborg

Vi utför allt från betongrenovering till balkonggjutning

Kontakta oss för kostnadsfri offert

Betongrenovering

Vi utför de flesta sorters betongarbeten som exempelvis, betonglagning, sprickinjektering, industrigolv, blästring, dammbindning, flytspackling och betongförsegling bland annat.

Lagning av balkong

Ett av våra huvudområden är lagning och renovering av balkonger. Med vår långa och breda erfarenhet balkongrenoveringar och lagningar kan du känna dig säker på att vi har kunskapen och verktygen för att hantera allt från mindre reparationer till större renoveringsprojekt.

Balkonggjutning

Balkonggjutning är en viktig del av att bygga eller renovera en balkong. Det handlar om att gjuta en stabil grund för balkongen så att den kan bära vikt och hålla länge. Som en målerifirma i Helsingborg har Bygg och Fasad många års erfarenhet av att utföra balkonggjutning och kan hjälpa dig med din balkong oavsett om det handlar om renovering eller nybyggnation. Vi är välutbildade och har gedigen erfarenhet av balkonggjutning. Vi använder oss av de senaste teknikerna och materialen för att säkerställa att balkongen blir stabil och hållbar. Vi arbetar alltid noggrant och med stor precision för att uppnå det bästa resultatet möjligt.